👀 0 siden 13. november 2021 Kl. 6:00.
Der er ingen der regner på om implementeringen af IT giver en besparelse. Bare det bliver digitalt, så er det implicit en besparelse. Skift af IT = datadræn.

Jeg har lavet om på siden. Nu bruger jeg ikke WordPress mere og har pt. kun 3. artikler - de vigtigste.

⟳ 30/11-2021 16:12.§

 
 
 
 
 
 
 


Indhold:
  1. Kontakt mig

  2. folkeposten.com


Artikler:
  1. De mystiske hits

  2. Sladder og ikke bare på nettet

  3. Det er løgn!


§
digitaliseringen.it/digital-junkie
⇧ Sig nej til hva? – til Narkotika
⇧ Herman H. J. Lynge & Søn A/S
Silkegade 11
1113 København K
⇧ Det onde i dig og mig =
Det gode = (måske 1)
Debat på de sociale medier findes ikke.
Der er mere tale om en stor svovlpøl.

§


De mystiske hits
I det følgende: et hit på en hjemmeside = et besøg på en hjemmeside.

one.com er et firma der tilbyder webhoteller. Altså computerplads hvor man kan have sin hjemmeside.
Jeg selv bruger ikke one.com på nuværende tidspunkt.

En Bot er f.eks. søgemaskinen google der besøger en hjemmeside for at kunne registrerer hjemmesiden i sin søge data, så man kan finde hjemmesiden via en google søgning. Det er altså ikke mennesker der besøger siden, men en computer, en roBot.
Der findes mange forskellige bots, der kan komme fra ip-adresser kloden rundt.


☜=☞
Det hele begyndte med at jeg ville lave min egen besøgs tæller her på digitaliseringen.it for at se hvor mange hits jeg fik fra danske ip adresser. Men det er jo en enkelt opgave. Når en fra Danmark besøger siden, hiv en tæller værdig op fra databasen læg 1 til og bagefter gem tælleren igen i databasen. Men da jeg forsøgte selv at lave hits på min egen side, kom der ikke bare 1 hit, men 3. Jeg tænkte at der måtte være noget galt med serveren, der hvor jeg havde mit webhotel, men de forsikrede mig, at det ikke var dem der var noget galt med, men bots der gjorde det. Jeg lavede et script der gemte ip-adresse og computerdata fra brugeren og ganske rigtig, når jeg lavede et hit kom der tre fra min mac. På min windows computer, hvor jeg prøvede med browseren Edge, kom der hele 7 hits fra min ip-adresse. Jeg kan ikke se de mange hits på mine computere. Siden jeg besøger load'es kun en gang i min browser.
Alle de ekstra hits kommer inden for få sekunder.
Jeg måtte jo så se i øjenene at de tællere jeg havde på folkeposten.com ikke var valide heller. Jeg måtte så udvikle et system, der gemmer ip-adresserne en time og så tjekke om de nye hit der kommer, er fra de samme ip-adresser der var gemt en time tilbage, hvis overhovdedet nogen. Det gør også, at man ikke bare kan få tælleren op ved gentagende gange i et kort tidsrum at opdatere siden i sin browser.
I one.com's web statitik kører de også med en times interval, det gjorde de i hvert fald en gang.
Min egen ip-adresse udelukker jeg naturligvis i mit eget statistik system.

Jeg har også prøvet at tilslutte min Mac computer direkte til internetet i væggen via kabel, uden om router og switch. Det hjælper ikke.

Hvis du kan forklare, hvordan alle disse ekstra hits bliver genereret, fra ens egen ip-adresse, må du meget gerne skrive til mig. Du kan udfylde formularen her:
https://www.digitaliseringen.it/kontakt/#formular

Jeg oplyser at jeg gemmer ip-adresserne i max 2 timer, fordi der i særlige tilfælde, kan gå næsten halvanden time inden de bliver slettet. Jeg krypterer ip-adresserne.
Ip-adresserne skikres slettet via et såkaldt CronJob, der køres hver halve time 24/7.

§
Gå til Indhold

§


Sladder og ikke bare på nettet


Kjerlighed skjuler Syndernes Mangfoldighed Som PDF tryk her

Side 278.
⇧ Kierkegaard: Om at sladrer

Se videoen fra Beredskabsstyrelsen på youtube Tryk her.
⇧ Se og hor skandalen med "Tys Tys kilden"


⇧ Først var han på Se og hor og fik en dom, nu er han på ekstrabladet -
Vi venter i spændning...


§
Gå til Indhold

§


Det er løgn!


Information til folket eller folket der informerer
Det er og bliver samfundets største problem nu og i fremtiden. Men In Black og des lige bliver vores største fare, for at omstyrte demokratier verden over. DR P1 Genstart: Münchausen by internet
DR-konspirationernes-forenede-stater Tryk her Fire eksempler på fake-news og misinformation.
  1. https://www.dr.dk/drtv/program/konspirationernes-forenede-stater_212205

  2. https://www.information.dk/moti/2018/01/mads-palsvig-partiet-jfk21-hillary-clinton-paedofil-dan-joergensen-sadomasochist

  3. https://www.information.dk/debat/2019/02/debat-5g-teknologien-miljoetrussel-boer-stoppes

  4. https://arbejderen.dk/idekamp/coronavirus-og-5g-teknologi

Eksperter: 5G-netværkets stråling er ikke farlig Jeg er stor tilhænger af følgende: Det er forfejlet at argumentere for, at flertallets gøren skulle være korrekt, blot fordi de er flest.
⇧ Slå op med Fake News

Jeg er også stor tilhænger af, at være skeptisk over for det tilsyneladende normale. Men selv det kan blive for speget. De fleste journalister drømmer sikkert om at få Cavlingprisen og det omfatter tit en afsløring af fordækte forhold i ind eller udland. Så hvis det har noget på sig, kommer det for en dag på et tidspunkt. Tænk på Edvard Snowden's afsløringer. Man kan med sund fornuft argumentere for at historier fra en eller flere hjemmesider om fordækte forhold, der ikke tåler granskning og validering af Danske journalister ikke er værdige at tro på. Husk der er en Cavlingpris på spil. En hver kan lave en hjemmeside og fiktion findes der mange mennesker der er gode til. Jeg har jo også en hjemmeside her, men den er underbygget af fakta. Men i virkeligheden står det jo en hver frit for, at tro på hvad man vil. Den danske stat registrerer alle danskeres færden på internettet og det er blevet dømt ulovligt ifl. en EU dom. Det er fakta. Bibliotekerne har ikke plads til alt det skønlitteratur, der er skrevet og har tit udsalg af dette og det der ikke bliver solgt, bliver brændt. Der er mange der synes noget, men få der ved.
⇧ Simon Kvamm Feb. 2020

Ifølge denne glimrende bog Hvordan bliver vi digitalt dannede?: »Det kan unægteligt synes paradoksalt, at på ryggen af oplysningstiden har World Economic Forum i informationstidsalderen siden 2013 år efter år gentaget, at misinformation på nettet nu er at betragte som en global udfordring, der kan give anledning til terrorisme, cyberkrig og angreb på demokratiske styreformer.«

www.digitaliseringen.it/digital-junkie

☜=☞
Jeg har et digitalt abonnement på Politiken, ser TV-avis hver dag 18:30, nogle gange Deadline på DR2 22:30, hører tit orientering på P1 16-18 og P1 morgen. Jeg må indrømme jeg holder magasinet Euroman. Jeg holder Politiken fordi, Sinds formand anbefalede den og Jyllands-Posten, som dem der skrev mest om Psykiatri. Spørg Bente Klarlund: Det kan ikke påvises, at 5G-mobilnetværk udgør en trussel mod helbredet Det er en god artikel, men det kræver jo at man stoler på avisen og har at man har et abonnement. https://www.sst.dk/da/Viden/Straaling/Straaling-i-hverdagen/Mobiltelefoni-og-traadloes-teknologi/Anbefalinger-om-mobilbrug Henrik Palle: Det er jo misforstået, at alle har ret til at have en mening om hvad som helst

Demokrati er ikke længere en selvfølge i vores del af verden. Dem der angreb Capitol Hill, i Washington 6. januar 2021, er mennesker der føler, de ikke bliver hørt i den grad de synes de har fortjent. De tror Joe Biden, sammen med alle på "venstrefløjen", er pædofile og drikker børneblod for at holde sig unge. De mennesker der tror den slags findes der mange af i USA. Med hensyn til demokratiet gør GAFTAM det heller ikke bedre, efter min mening. GAFTAM er tech-industrien: Google, Amazon, Facebook, Twitter, Apple og Microsoft. Google ejer youtube. Facebook - Instergram og Whatsapp. GAFTAM er stor eksponent af fake news. De lever ligefrem af det. Læs dette essay trykt i Politiken oversat fra New York Times. Har du tænkt på hvor meget strøm tech-industrien bruger? og internettet i det hele taget??? Skyen er en anden mands computer eller computere i tusindvis.
På sociale medier gejler menneskene hinanden op i ekkokamre. Om det er sandt er lige meget, bare det er vinklet så det passer til deres politiske ståsted. Se videoen fra Beredskabsstyrelsen på youtube Tryk her.

§
Gå til Indhold